• office@proconsulting.rs

search

Već 15 godina podržavamo organizacije, lidere i timove u njihovom razvoju

 

MI IMAMO IDEJE ZA SVAKOGA

Naši klijenti su kako velika tako i srednja i mala, porodična preduzeća. Od 2004. godine do danas podržali smo razvoj menadžmenta i zaposlenih u većini vodećih internacionalnih i lokalnih korporacija kroz rad na dugoročnim razvojnim projektima. Posebno smo ponosni i na nekoliko projekata koje su naši konsultanti uradili od 2009. do danas, a koji su porodičnim preduzećima sa do 100 zaposlenih pomogli da značajno unaprede poslovanje. Već nakon prve godine projekta volumen prodaje naših klijenata je rastao za 25-30% praćen rastom profitabilnosti i boljim upravljanjem.

UPOZNAJMOSE

Sa vama smo već 15 godina i ukoliko se još uvek nismo upoznali možda je baš pravi trenutak za to. Verujemo da se saradnici koji jedni drugima mogu podržati razvoj međusobno prepoznaju pa smo sigurni da će već prvi susret biti mogućnost za takvo prepoznavanje. Svoje klijente smatramo upravo saradnicima jer smo odavno shvatili da kroz iskustvo zajedničkog rada od svojih klijenata za uzvrat dobijamo takođe vredne lekcije i razvojne mogućnosti. Zbog toga se radujemo svakom novom susretu, upoznavanju, prepoznavanju, međusobnoj razmeni i osećaju zadovoljstva koji prati svaki napravljen korak u razvojnom procesu.

Kontaktirajte Nas  

ZAŠTO PROCONSULTING?

  • Jedinstvena konsultantska rešenja
  • Individualni pristup klijentu
  • Kreativnost
  • Među najreferentnjim projektima u Srbiji
  • Dokazani rezultati i merljivi pokazatelji

O NAMA

ProConsulting je osnovan 2004. godine sa ciljem da kroz unapređenje organizacije, razvoj lidera i njihovih timova i HR konsalting pomogne svojim klijentima da rastu. Osnovna strategija rada ProConsulting-a je pružanje visoko kvalitetne usluge u oblastima za koje su se naši konsultanti specijalizovali i sa tim u vezi fokus u radu na razvojnim projektima u kompanijama svojih klijenata.

KONTAKT